DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU!

13.08.2024 - Salı 09:24

PELİN SUADE’NİN İDDİALI DÖNÜŞÜ…

Pelin Suade uzun bir aradan sonra Sezen Aksu’nun 1995 yılında çıkardığı “Kaçın Kurası” parçasına yeniden hayat vererek müzik piyasasına geri döndü.

Haber: bodrumgezgini
 
Klip öncesi basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Suadebir hayli keyifliydi.
Pelin Suade, ”Tüm Türkiye gibi benimde çok sevdiğim Sezen Aksu’nun dillere pelesenk olan bu parçasına yeniden hayat verebilmek benim için gurur verici. Bu şarkıyı yorumlamak beynimin hep bir yerinde vardı. Dinleyicilerin beğenisine sunduk umuyorum ki beğeneceklerdir.” şeklinde konuştu.
Klibinde genç oyuncular ile kamera karşısına geçen Pelin Suade spor yap sağlıklı kal mesajını da verdi.
Heyecanı gözlerden kaçmayan Suade, “Kameralara çok alışkın olmama rağmen klip heyecanı başka tabi. Çok güzel bir proje oldu. Şarkının düzenlemesini yapan aranjörümCüneyt Yalmaz’a  şarkımızı şahane görüntüler ile birleştiren yönetmenim Erkan Nas’a destek ve katkılarından ötürü teşekkür ederim” dedi.

PELİN SUADE KİMDİR?
Pelin Suade, uzun bir dönem mankenlik ve fotomodellik yaptıktan sonra 2006 yılından itibaren sunuculuk kariyerini devam ettirmiştir
Sunuculuğa ‘Şimdi Magazin’ adlı programla başlayan Suade, sonrasında çeşitli Magazin programlarının sunuculuğunu üstlenmiş ve giderek tecrübesini arttırmıştır.
Fox TV’de Ömür Varol’un projesi olan “Sinemanyak” adlı programı sunan Pelin Suade, 2014 yılında eski kült filmlerle alakalı ‘Nayır N’olamaz’ programının sunuculuğunu yapan Suade, ‘Süper Kulüp’ adlı magazin programıyla en  konuşulan ekran yüzlerinden biri oldu.
Sevingul Bahadır ve Zehra Belevi Yılmaz Karaman hocalardan özel şan dersi alan Suade’nin “Apaçi aşkı” ve “Pişmanlar cehennemi” adlı iki albümü vardır.

ALBÜMLERİ
2011 – Apaçi Aşkı
2012 – Pişmanlar Cehennemi