Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Dışişleri Bakanlığı: Küresel Sumud Filosu’ndaki Vatandaşlarımızın Tahliyesi Sürüyor
Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski için yaz transfer döneminde önemli bir girişim yaşandığı ortaya çıktı. Polonya basınında yer alan haberlere göre, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon, 26 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istedi.
Ancak sarı-lacivertli yönetim, teklifin yeterli bulunmaması ve dönemin teknik direktörü Jose Mourinho’nun onay vermemesi nedeniyle bu teklifi reddetti. Transferin gerçekleşmemesinin ardından Szymanski’nin menajeri Mariusz Piekarski ile yollarını ayırdığı belirtildi.
Piekarski, daha önce yaptığı açıklamada Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden teklif aldıklarını ancak Fenerbahçe’nin oyuncuyu satmayı düşünmediğini ifade etmişti. Mourinho’nun Polonyalı futbolcuyu takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olarak gördüğü, bu nedenle yüksek teklifler gelse dahi satışa izin verilmediği aktarıldı.
Öte yandan, Szymanski’nin yeni menajerinin devre arasında Suudi Arabistan seçeneğini gündeme getirdiği öne sürüldü.
Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 14 resmi maçta süre alan Szymanski, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
chicago-heating-repair.com bonus verabetgiris.co verabettgiris.com