Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Dünyanın en zengin kadını: Adını kimse bilmiyor, serveti devasa
Survivor’da adını duyuran Sahra Işık, 2019 yılında İdris Aybirdi ile bir ömür mutluluğa evet demişti. İlk çocuğu Pamir’i geçtiğimiz günlerde kucağına alan Sahra Işık Aybirdi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda hastaneye kaldırıldığını açıkladı! Sevenlerini korkutan taze anne son sağlık durumundan bahsetti.
Sahra Işık ve eşinin Eyfel Kulesi’nin önünde çektikleri videoda bir erkek bebek beklediklerini açıklamıştı.
Işık, “Bizim için Paris her şeyin başlangıç noktasıydı. En güzel anlarımızı burada yaşadık. Ve bugün hayatımızın en heyecan verici zamanını burada sizlerle paylaşmak istedik. Açıkçası İdris Aybirdi erkek ben kız olmasını istedik. Ama her şeyden önce sağlıkla hayırlı bir evlat olsun diye dua ettik. Bu hissi bize yaşattığın için sana binlerce kez şükürler olsun Allah’ım.” notunu düşmüştü.